A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Близнюківський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області"

День обізнаності про самоушкодження

Дата: 29.02.2024 08:42
Кількість переглядів: 10

Щороку 1 березня відзначається День обізнаності про самоушкодження.,Цей деньі має на меті привернути увагу до проблеми самоушкодження, сприяти розумінню та співчуттю до тих, хто має подібні прояви, і спонукати людей шукати допомоги, якщо вони борються з цими проблемами. 4 березня 2024 року  з 11.00 до 12.30 в рамках Дня обізнаності про самоушкодження відбудеться вебінар на тему "Виклики для психічного здоров'я підлітків в умовах війни. Самоушкодження сереж дітей". Посилання на вебінар на вебнар   https://bit.ly/4bQlYi4  Реєстрація за посиланням  https://forms.gle/DmLpHGLfErdSwryPA    

Вебнар проводитиме Наталія Масяк, керівниця клініки психічного здоров'я дітей, підлітків та молодј Західноукраїнського спеціалізованого медичного центру, керівниця центру психологічної експертизи, член правління Фонду ”Голоси дітей”.

Звертаємо вашу увагу, що на сайті нашої установи є розділ «Ментальне здоров'я» з повідомленням «Навчально-інформаційні матеріали», де ви можете знайти посилання на цей вебінар і багато інших корисних ресурсів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора