A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Близнюківський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області"

16 лютого - ДЕНЬ ЄДНАННЯ

Дата: 16.02.2023 14:27
Кількість переглядів: 124

Сьогодні, 16 лютого Україна відзначає день єднання. З нагоди знаменного для України свята, в рамках тижня національно-патріотичного виховання, в Близнюківському ліцеї та філіях відбулися тематичні патріотичні заходи під гаслом «Діти єднають Україну!».

Напередодні свята учні 7-11 класів зібрались на подвір’ї ліцею, щоб виразити почуття єдності нашого народу  у боротьбі за волю та незалежність з російським агресором.  Біля ліцею учні прикрасили Алею єднання жовто-блакитними стрічками. На захід  були запрошені захисники України, учителі нашого ліцею, Куряченко В. В. та Мисік  А. В., які привітали дітей та звернулися із закликом берегти і любити свою Батьківщину – єдину та неповторну. Як символ єднання всіх українців присутні виконали величний гімн України. Наостанок лунали гасла : «Слава Україні!», «Слава нації!», «Віримо в ЗСУ!», «Разом до Перемоги!»

16 лютого для учнів 4-х класів в ліцеї відбулося Свято єднання, під час якого діти виконували руханки під звучання українських патріотичних пісень, прикрасили стенд долоньками єдності. Учнів 1-3 та 5-6 класів взяли участь у флешмобі «Прапор єднання».

 

 

 

 

      

 

     

 

   

 

    

   

  

   

  

 

  

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора