A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Близнюківський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області"

Дата: від до Скинути

29 січня - День пам'яті Героїв Крут

9 січня Україна відзначає День пам’яті Героїв Крут. Цього дня ми віддаємо шану стійкості та мужності молодих хлопців, які так само, як і сьогоднішні захисники України, стали на захист української держави та зупинили нападника. Ця подія стала символом патріотизму та героїчної боротьби за Батьківщину – за Україну! З метою формування в учнів почуття патріотизму, любові до свого народу та його героїчного минулого у Близнюківському ліцеї та філіях пройшли тематичні заходи, присвячені подвигу Героїв Крут.

10:49 30.01.2024

Економічна олімпіада 2024

24 січня учні 10-11 класів Близнюківського ліцею взяли участь у першому національному етапі Міжнародної Економічної Олімпіади. Економічна олімпіада (ЕО) — це міжнародне змагання з економічного мислення між школярами старших класів, метою якого є зацікавити підлітків вивченням економіки і виміряти їхній рівень економічної грамотності. ЕО охоплює вже понад 20 країн, серед яких Чехія, Польща, Грузія, Греція, Аргентина, США, Китай, Іспанія. У підсумку, 22 учня ліцею вже отримали сертифікат учасника олімпіади, а 5ка кращих - перейшли до наступного етапу.

10:29 30.01.2024

"Під Крутами пішли в безсмертя..."

29 січня - День пам'яті Героїв Крут. Лідери учнівського самоврядування разом зі своїм наставником Савісько Н В створили відео "Під Крутами пішли в безсмертя..." Просимо вшанувати пам'ять Геров та переглянути фільм.

09:53 28.01.2024

Всеукраїнський конкурс до Дня Соборності України

Учні Близнюківського ліцею взяли участь у Всеукраїнському конкурсі, присвяченому Дню Соборності України. Свої здобутки вони присвячують всім героям, волонтерам, українцям, які воюють за волю, незалежність та цілісність нашої держави.

11:05 23.01.2024

Флешмоб "Пазл миру"

Лідери учнівського самоврядування Близнюківського ліцею з нагоди відзначення Дня Соборності України приєдналися до флешмобу "Пазл миру". Мета флешмобу – продемонструвати Україні та всій планеті, що Луганськ, Донецьк, Крим та усі тимчасово окуповані території обов'язково повернуться додому та підтримати героїчних людей із Нової Каховки, Бердянська, Мелітополя, Херсона, Маріуполя та інших містечок і сіл, які не потребували жодного «визволення», а тепер сміливо чинять опір загарбникам. На завершення флешмобу учні вшанували пам'ять всіх.хто боровся за незалежність та цілісність нашої держави покладанням квітів до пам'ятника Тараса Григоровича Шевченка.

10:55 23.01.2024

Відзначення Дня Соборності України

З нагоди відзначення Дня Соборності України в Близнюківському ліцеї пройшов флешмоб "Маленькі патріоти великої держави" .Учні та вчителі початкових класів приєдналися до збереження єдності нашої країни, взявшись за руки, утворивши нероздільне кільце єдності та вшанували пам'ять всіх, хто боровся за незалежність та цілісність нашої держави розвішавши паперових голубів на території шкільного подвір’я. Також в ліцеї та філіях відбулися  виховні години, інформаційні хвилинки, віртуальні подорожі тощо. Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Будемо з трепетом зберігати цей безцінний скарб! Хай береже нас усіх Господь і слава Йому за цю прекрасну країну - Україну!

10:44 23.01.2024

День вшанування захисників Донецького аеропорту

День вшанування захисників Донецького аеропорту, також День пам'яті кіборгів — день вшанування пам'яті захисників, які тримали оборону Донецького аеропорту з 26 травня 2014 року до 22 січня 2015 року під час війни на сході України. Відзначається щороку 20 січня, згідно зі спільним Наказом Міністра оборони України та Головнокомандувача Збройних Сил України. Членами учнівського самоврядування Близнюківського ліцею  створено відеоролик присвячений вшануванню захисників Донецького аеропорту та пам'яті кіборгів. Запрошуємо переглянути відео та вшанувати пам'ять героїв.

08:41 19.01.2024

Створити у класі дружнє середовище

Створити у класі дружнє середовище – простір, де цінують дружбу і друзів, допомогти дітям з’ясувати критерії справжньої дружби, виокремити щирі стосунки, сприяти формуванню доброзичливого й толерантного ставлення до однокласників та познайомити учнів 5 А класу з класним керівником, це і була мета організаторів сьогоднішнього свята в ліцеї. Під час ігор кожна дитина розповіла про себе, про свої мрії. На завершення заходу учні створили «серце» класу, а на маленьких сердечках кожен написав найкраще побажання для свого класу, однокласників і потім наклеїв його на «серце класу», але перед тим прочитав вголос своє побажання для всіх. Якщо справдяться всі добрі побажання дітей, і вони стануть одне одному добрими друзями, клас буде найдружнішим.

09:59 12.01.2024

Новорічні заходи

Дякуючи нашим захисникам, в Близнюківському ліцеї відбулися новорічні ранки та свята для учнів 1  - 11 класів. Учні співали, танцювали, виконували вірші та з задоволенням брали участь у різноманітних конкурсних активностях. не обійшлося і без традиційних новорічних подарунків для дітей. Щирі посмішки і гарний настрій панували на святах.

13:50 29.12.2023

Волонтерство - рух, до якого можуть бути залучені всі...

Волонтерство – рух,до якого можуть бути залучені всі. Це ще раз довели учні нашого ліцею. Крім плетіння захисних сіток та оберегів,участі в зборі кришечок та банок для виготовлення свічок,вони вирішили у  зимовий час зігріти наших воїнів. Тому активно долучилися до збору коштів на придбання хімічних грілок.  За  короткий проміжок часу  була зібрана потрібна сума і придбано більше 500 таких комплектів. Зараз ці грілки вже на передовій. А на Різдво ліцеїсти провели акцію «Привітаймо  захисників смаколиками». Смачних подарунків було стільки,що діти не тільки роздали  воїнам безпосередньо,а й відправили на фронт у бригади, що перебувають у горнилі битв. Робота юних волонтерів продовжується. Далі буде…

14:33 28.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора