A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Близнюківський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області"

Дата: від до Скинути

European Money Quiz_змагання з фінансової грамотності в Європі

European Money Quiz – це найбільше змагання з фінансової грамотності в Європі. Майже пів мільйона підлітків віком 13–15 років щороку змагаються за титул чемпіона Європи. Цього року й учні 10х класів Близнюківського ліцею долучилися до загальноєвропейських змагань з фінансової грамотності. До шкільного відбору European Money Quiz 2024 долучилося: 400 закладів освіти з усієї України; 522 педагоги; 4 248 учнів (2 124 команди). Від Близнюківського ліцею в шкільному відборі взяли участь 3 команди і вже відома команда-переможець, яка допущена до обласного відбору.

10:35 07.03.2024

"Йдемо з дитинства до Тараса!"

9 березня особлива дата для українців – День народження Тараса Григоровича Шевченка. Його називають нашим пророком, Великим Кобзарем і українським генієм. Шевченко був відомий і боротьбою за визволення українського народу. Пройшло 210 років від народження Великого Кобзаря, проте кожне слово, написане поетом, і досі актуальне. Український видатний митець залишив кілька важливих послань, які для українців стали закликом до дії. В Близнюківському ліцеї та філіях проходить ряд цікавих активностей з нагоди річниці народження Великого Кобзаря: квести, брейн-ринги, години спілуквання, літературні вікторини перегляд мультфільму "Як Шевченко став зіркою", читання поезій. 

11:37 06.03.2024

Булінг: відреагувати та запобігти

З метою розширити знання учнів про поняття булінг, про види булінгу й наслідки; попередити виникнення булінгу в освітньому середовищі зі здобувачами освіти закладу та філій проведені заходи щодо реагування на ситуації булінгу в дитячому середовищі. Також з учнями 10-А класу практичним психолохом Кулешовою Т. А. проведено психологічну вікторину «Ознаки, види, причини булінгу». Під час заходу, підлітки розвивали вміння пошуку шляхів виходу зі складної ситуації; формували навички відповідальної та безпечної поведінки; виховували почуття емпатії та переживання до дитини, яка зазнає насильства. Також ознайомились з механізмом реагування та звернення у ситуації булінгу. З метою вивчення обізнаності про поняття булінг, учні пройшли анкетування на платформі АІС психолог. 

11:15 06.03.2024

Другі роковини повномасштабного вторгнення

24.02.2024 відбувся унікальний онлайн-урок Освітнього центру до других роковин повномасштабного вторгнення рф на території України!  Цей захід – неймовірна можливість дізнатися про невідомі факти української історії та фантастичні подвиги Українського війська. Учні Близнюківського ліцею та філій  долучилися до заходу. Також в закладі пройшли тематичні заходи: інформаційні хвилинки, години спілкування "Діалоги про війну"

12:05 26.02.2024

21 лютого - Міжнародний день рідної мови

Мова - одне з найцінніших набань народу. Мова - це душа нації, її генетичний код. Міжнародний день рідної мови - відносно молоде свято і почало відзначатися з 1999 року. З нагоди відзначення свята в  Близнюківському ліцеї та філіях відбулися різноманітні пізнавальні заходи, спрямовані на формування в учнів ціннісного ставлення до рідної мови. Учні брали участь у квестах, інтерактивних іграх "Веселковий світ рідної мови", вікторинах "Моя мова калинова". Під час уроків були проведені бесіди "Мова - ім'я народу" тощо.

11:18 26.02.2024

День пам'яті Героїв Небесної Сотні

Сьогодні 20 лютого в Україні уже вдесяте відзначають День пам'яті Героїв Небесної Сотні. В ліцеї та філіях цей день пройшов під гаслом "Небеснв Сотня - перші герої російсько-української війни". З нашоди вшанування Герохв у цей день в ліцеї відбулися тематичні заходи: години спілкування, перегляд документальних фільмів, інформаційні хвилинки тощо. Ми пам'ятаємо наших Героїв!

10:20 26.02.2024

День Державного Герба України

Щороку 19 лютого українці відзначають День Державного Герба України. Цього дня в Близнюківському ліцеї та філіях пройшли тематичні заходи, присвячені одному з офіційних символів нашої держави, який уособлює в собі український народ, його культуру, звичаї. Сьогодні тризуб об'єднує українських патріотів, які захищають наш суверенітет і територіальну цілісність України.

13:00 23.02.2024

Вшанування Героїв Небесної Сотні

20 лютого в Україні відзначають День Героїв Небесної Сотні. Саме у цей день 2014 року загинуло найбільше активістів Майдану.Лідери учнівського самоврядування Близнюківського ліцею зі своїм наставником Савісько Н. В. створили відеофільм, присвячений пам’яті Героїв Небесної Сотні. Пам'ять про Героїв має бути живою, сприяти громадському активізму, консолідації та формувати усвідомлення відповідальності кожного за майбутнє України. Пропонуємо всім учасникам освітнього процесу Близнюківського ліцею та філій долучитися до перегляду, з метою вшанування пам’яті громадян, які загинули під час Революції Гідності у боротьбі за ідеали демократії, права та свободи людини, європейське майбутнє України, завдяки яким було змінено хід історії нашої держави

08:36 19.02.2024

16 лютого - День Єднання

  16 лютого Україна втретє відзначає День Єднання. Українці вітають один одного з Днем Єднання і приєднуються до святкування різними способами. На знак підтримки свята, учні ліцею вишикувались у формі малого герба України, створили «Живий тризуб» та по сигналу здійняли жовті та блакитні папірці з вигуками: "Україні МИРУ!", «Україна понад усе!». Наш народ єдиний у готовності захищати Батьківщину, нашу свободу та Незалежність. Ми хочемо мирно жити та процвітати на своїй землі й нікому не дозволимо зазіхнути на наше демократичне і вільне майбутнє!

09:20 16.02.2024

День Святого Валентина

День Святого Валентина – ніжне та добре свято, день, в який люди відкрито говорять про найбільш прекрасне у світі почуття – про любов. В цей холодний лютневий день на душі тепло як ніколи, а повітря заполонили відчуття щастя і романтики. Крім того, день всіх закоханих – чудовий спосіб показати свою любов та турботу, здивувати дорогу тобі людину… В Близнюківському ліцеї та філіях відбулися різноманітні заходи: виготовлення вітальних листівок, тематичні ранкові зустрічі, хвилинки спілкування тощо. Для учнів старших класів Близнюківського ліцею відбулась конкурсно-розважальна програма до Дня святого Валентина. Пари змагалися за титул Валентин та Валентина у різних конкурсах та вікторинах, журі оцінювали конкурсантів за п’ятибальною системою. Між конкурсами звучали музичні номери від солістів Анастасії Бондаренко, Аріни Сидоренко, Максима Гламаздіна, Андрія Шабуліна. Глядачі теж показали свої знання, для них було підготовлено ряд конкурсів, за які вони отримували подарунки. Дякуємо нашим воїнам за героїчний захист  нашої незалежності!

09:57 15.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора