A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Близнюківський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області"

Дата: від до Скинути

Фізкультурно-оздоровча діяльність

В Близнюківському ліцеї відбувся перший етап фізкультурно-оздоровчої діядьності "Ліга дружніх" з учнями 6-х класів. Різні форми фізкультурних активностей були  спрямовані на залучення учнів і учениць до взаємодії. Діти ознайомилися з елементами футзалу, гімнастики та гри в шашки. 

14:04 08.12.2023

Шкільний урок волонтерства

Вчителі Близнюківського ліцею Олександр Палагута та Віра Палагута взяли активну участь у реалізації проєкту Шкільний крок волонтерства 

14:23 07.12.2023

День української хустки

Щороку 7 грудня відзначається Всесвітній день української хустки. В закладі та філіях відбулися години спілкування, інформаційні хвилинки з метою  збереження та відновлення народних традицій, пошануванні оберегів та символів патріотизму, свободи й любові.

13:58 07.12.2023

6 грудня - День Збройних Сил України

6 грудня ми з гордістю і великою шаною відзначаємо День Збройних Сил України. Цього дня в ліцеї та філіях відбулися різноманітні заходи щодо відзначення цього свята. Ми низько вклоняємося перед героїзмом і самовідданістю наших захисників та захисниць, пишаємося Вами та безмежно дякуємо кожному і кожній, хто мужньо дивиться в очі ворогу, приймає бій і бореться за Перемогу! Сил вам, стійкості, витримки, непохитної віри, надійного тилу!

13:45 07.12.2023

День волонтера

5 грудня в Україні та світі відзначають Міжнародний день волонтера. Цей день присвячений людям, які добровільно та безкорисливо допомагають тим, кому необхідна допомога. Сьогодні українські волонтери – це важлива частинка нашого народу, яка наближує нашу спільну перемогу.  Учні та педагоги Близнюківського ліцею також долучаються до волонтерських активностей: плетіння сіток, виготовлення вітамінних сумішей, збір теплих речей та засобів особистої гігієни, привітання місцевої волонтерської організації смаколиками тощо. В закладі відбулися виховні години, тематичні інформаційні хвилинки, зустрічі з волонтерами.

13:30 07.12.2023

За честь, за славу рідної землі

Напередодні Дня Збройних Сил України та свята Святого Миколая старшокласники зустрілися на пізнавально-розважальному заході «За честь, за славу рідної землі», у якій продемонстрували свої знання і вміння, сильну козацьку вдачу, витримку, кмітливість, розум, почуття гумору та найкращі фізичні якості.

13:19 07.12.2023

Тиждень доброчесності 2023

Національним агентством з питань запобігання корупції ініційовано проведення у школах Тижня доброчесності з 27 листопада по 9 грудня 2023 року. Мета Тижня – знайомство учнівства з поняттям «доброчесність», актуалізація та поглиблення знань про корупцію та її негативні наслідки. У Близнюківському ліцеї та філіях протягм тижня було проведено ряд заходів, спрямованих на формування нових норм суспільної взаємодії  - взаємоповаги, честі і гідності, доброчесності та справедливості. Діти на власних прикладах та прикладах з життя  обговорювали, як це -  поводитися доброчесно і бути гідним громадянином України.

09:44 07.12.2023

90-ті роковини Голодомору 1932-1933 років в Україні

В Близнюківському ліцеї та філіях, з метою формування в учнів поваги до історичного минулого, відбулися тематичні заходи, присвячені вшануванню пам'яті жертв голодоморів: уроки пам'яті "Голодомор мовою фактів", години спілкування "Скорботна пам'ять поколінь", інформаційні хвилинки "Правда про ті роки", тематичне засідання лідерів учнівського самоврядування "Голодомор - біль серця України", тематичні книжкові виставки "Про події на Харківщині у 1932-1933 роках", участь у Всеукраїнській акції "Запали свічку", хвилиною мовчання вшанували пам'ять жертв Голодомору 1932-1933 років в Україні - геноциду Українського народу, голодоморів 1921 - 1922, 1946 - 1947 рр. в Україні.

11:45 05.12.2023

16 Днів проти насильства

З метою привернення уваги учасників освітнього процесу до проблеми насильства у суспільстві та попередження негативних явищ, що можуть призвести до насилля або спровокувати його вчинення, щорічно у Близнюківському ліцеї проводяться різноманітні заходи у рамках акції «16 днів проти насильства». З 25 жовтня по 10 грудня практичним психологом Кулешовою Т. А. та соціальним педагогом Харченко І. В. заплановано проведення просвітницьких заходів з учнями 1-11 класів: години спілкування, тренінгові заняття, флеш моби, створення відеороликів, акції та інше.

13:32 27.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора