A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Близнюківський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області"

Дата: від до Скинути

1 жовтня - День людей похилого віку

1 жовтня у всьому світі відзначається День людей похилого віку. Виховання до людей похилого віку  - одна із цінностей суспільства. В рамках відзначення цього дня в ліцеї та філіях відбулися години спілкування, інформаційні хвилинки "Доброі милосердя єднають серця", метою яких було нагадування про обов'язок молодого покоління бути турботливими та милосердними до найстаршого та наймудрішого покоління. Адже завдяки їхньому досвіду, знанням, мудрості, ми можемо навчатися і розвиватися. Вони — скарбниця знань, що пройшли через випробування часу та життя.Наш обов'язок – підтримувати та бути їм вдячними за все, що вони внесли у розвиток нашого суспільства і нації.

14:01 06.10.2023

Всесвітній день ментального здоров'я

10 жовтня 2023 року відзначається Всесвітній день ментального здоров'я, з метою популяризації Всеукраїнської програми ментального здоров'я "Ти як?", що впроваджується за ініціативою першої леді Олени Зеленської. До уваги учасників освітнього процесу Близнюківського ліцею та філій матеріали "Як зберегти ментальне здоров'я та оптимізм під час війни"

15:16 05.10.2023

Фізкультурно-оздоровчий захід "Challenge Fest"

В рамках Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу  серед учнів "Challenge Fest" В Близнюківському ліцеї відбулися активності "Козацький гарт": урочисте відкриття: флешмоб-руханка, легкоатлетичний забіг, змагання з подолання смуги перешкод "Козацька ліга" . Участь взяли учні 9 - 11 класів Близнюківського ліце. Закінчилося спортивне свято нагородженням переможців. Свої досягнення переможці присвятили захисникам і захисницям України.

11:13 02.10.2023

День захисників та захисниць України

1 жовтня - День захисників і захисниць України. Це веливе державне свято, покликане вшановувати всіх тих героїв та героїнь, які мужньо захищають нашу рідну Батьківщину від ворогів. Учні та педагоги Близнюківського ліцею та філій з вдячністю і шаною відзначили це свято стійкості, відданості, патріотизму наших воїнів аціями "Збери святкову посилку солдату" та "Смілива гривня". Також минулого тижня в рамках відзначення Дня захисників та захисниць України в закладі відбулися тематичні інформаційні хвилинки, уроки мужності, перегляд та обговорення документальних фільмів, вшанування героїв, які віддали життя за Україну.

10:33 02.10.2023

День пам'яті жертв Бабиного Яру

29 вересня 2023 року  Україна вшановує пам'ять жертв Бабиного Яру.  У цей день відзначають 82-річницю наймасовішого розстрілу в урочищі, який був проведений нацистами 29-30 вересня 1941 року. Тоді загинуло понад 33 тисячі людей. В цей день в ліцеї пройшли хвилинки скорботи, тематичні години спілкування, викладка історичних матеріалів в учнівській групі Telegram.

10:07 02.10.2023

Тиждень протипожежної безпеки

В рамках тижня протипожежної безпеки  "Вогонь - друг чи ворог?" в Близнюківському ліцеї  та Острівщинській, Бурбулатівській, Лукашівській, Садовській, Квітневій філіях відбулися тематичні заходи: бесіди, вікторини, виставка малюнків, інформаційні хвилинки. Учні пригадали правила поведінки під час виникнення пожежі,правила евакуації, розглянули причини виникнення пожеж, поглибили знання з пожежної безпеки та опрацювали способи надання першої домедичної допомоги при пожежах.

09:51 02.10.2023

JuniorS "Ліга дружніх"

В рамках фізкультурно-оздоровчої діяльності "Всеукраїнської учнівської ліги "Здорова Україна" в Близнюківському ліцеї відбувся І етап  спортивних змагань  JuniorS "Ліга дружніх". У змаганнях взяли участь учні 5 - А, 5 - Б та 5 - В класів.Метою таких ігор є популяризація здорового та активного способу життя серед учнів та учениць.

11:12 26.09.2023

Азбука безпеки на дорозі

В рамках тижня безпеки руху дітей "Азбука безпеки на дорозі" в Близнюківському ліцеї відбулися хвилинки безпеки руху, тематичні квести, вікторини "Знай правила дорожнього руху!" тощо. Учні повторили основні правила безпеки руху та правила поведінки пішоходів.

10:14 25.09.2023

22 вересня - День партизанської слави в Україні

22 вересня щорічно відзначається день пратизанської слави в Україні. У цей день здобувачі освіти Близнюківського ліцею та філій вшанували героїзм ветеранів партизанського руху та партизанів нашого часу, які протистоять воєнній агресії на окупованих Росією територіях, щоб якомога швидше наблизити нашу перемогу.

09:51 25.09.2023

21 вересня - Міжнародний день миру

Сьогодні, 21 вересня в усьому світі відзначають Міжнародний День миру. Цей день присвячений поступу миру та зменшенню конфліктів у всьому світі.  День миру в Україні сьогодні набуває особливого значення, це важливе нагадування світу про те, що в нашій країні триває жорстока і кривава війна за право мирно і щасливо жити у власній країні. З нагоди відзначення Дня Миру в Близнюківському ліцеї та філіях відбулися тематичні заходи: виконання малюнків «Ми за мир у всьому світі», у групі учнівської громади розміщені матеріали «Історія міжнародного Дня Миру», години спілкування «Під мирним небом», пізнавальні інформаційні хвилинки «Нам не потрібна війна», книжкова виставка онлайн «Миру в Україні бути!»

12:54 21.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора