A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Близнюківський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області"

Дата: від до Скинути

Канікули: профорієнтаційна робота

         В період весняних канікул у Близнюківському ліцеї відбулися просвітницько-діагностичні тренінгові заняття практичного психолога Кулєшової Т. А. з учнями старшої школи та їх класними керівниками з метою підвищити якість допрофільної підготовки учнів; актуалізувати знання підлітків про професії; створити умови для прояву творчого й інтелектуального потенціалу учнів; розширити знання учнів про світ професій " Як зробити успішний професійний вибір". Повномасштабне вторгнення росії на територію нашої країни призвело до найвідчутніших негативних наслідків в усіх сферах життєдіяльності людей, зокрема й на ринок праці.  До учнів була донесена інформація щодо попиту професій на даний час, а також, які професії будуть актуальними в найближчому майбутньому в Україні. Більшість професій потребуватимуть концептуально нових навичок у зв'язку зі зміною приоритетів у суспільстві в цілому. Також під час тренінгового заняття "Підготовка до НМТ. Практичні рекомендації" учням 11 класів надано рекомендації з питань формування у школярів позитивного ставлення до іспитів, навички саморегуляції в напружених ситуаціях, розвиток вміння організувати самоосвітню діяльність у період підготовки до іспитів та особисті риси, необхідні для підготовки до Національного мультипредметного тесту.

18:12 31.03.2023

Діти - наше майбутнє!

Протягом весняних канікул соціальним педагогом Близнюківського ліцею Харченко І. В. були організовані зустрічі з елементами тренінгу з учнями 3 – Б, 6 – Б та 7-х класів з метою підтримки учасників освітнього процесу та зняття психоемоційного напруження під час воєнного стану. Подорожували до країни «Справжніх друзів» з учнями 3-Б класу, до речі, в цьому тренінговому занятті участь брали і батьки. Тепла атмосфера, щирі посмішки… Подорож вдала. Учні 6–Б класу – відкриті, активні, під час зустрічі відкривали свої серця «Добру». З учнями 7-х класів обговорили тему «Вирішуємо конфлікти. Будуємо мир навколо себе». Які ж гарні та щирі наші діти!!! Компліменти один одному, дитячий гомін, слова підтримки та тепло дитячих душ, це те, що по справжньому зігріває!!! Діти – це наше майбутнє!!!

18:09 31.03.2023

"Плануйте свої гроші, плекайте своє майбутнє"

В рамках Всесвітнього  тижня грошей, який проходить під гаслом "Навчайся! Накопичуй! Заробляй!", з метою ознайомлення учнів з походженням українських грошей, особливостями виготовлення  та обсягу банкнот і монет України, елементами захисту банкнот та формуванням умінь бути далекоглядними, дбати про оточуюче середовище та суспільство, ухвалювати виважені фінансові рішення, 28.03.2023 р. з учнями 8-х класів було проведено тематичний захід "Економічний батл". Учні працювали над виготовленням власних банкнот і монет, розгадували ребуси, завдання вікторини про гроші, відгадували зображення видатних постатей, зображених на банкнотах. 

12:01 30.03.2023

"Україна в серці кожного"

28.03.2023 учні 6-х класів Близнюківського ліцею стали учасниками патріотичного заняття з елементами тренінгу, в ході якого виконували інтерактивні вправи: "Хто такий громадянин?", "Я - патріот", "Україна моєї мрії", "Найкраща риса характеру" . Діти із задоволенням відгадували пісні по емодзі, брали участь у обговореннях. Як підсумок, всі разом створили великий колаж зі своїми побажаннями для рідної Батьківщини.

10:58 30.03.2023

Мандрівка в казкову країну Дивограй

Учні  1 - 2 класів 28.03.2023 р. разом з казковими героями взяли участь у виставі-подорожі у казкову країну Дивограй. Щоб перемогти злу лісову відьму і зустрітися з Феєю Казок, діти виконували різні завдання, співали, танцювали. Час проминув швидко та весело, а Білосніжка, Червоний Капелюшок, Оленка   пообіцяли знову зустрітися з дітьми.  

13:23 28.03.2023

Весняні зустрічі

У перші дні весняних канікул учні ліцею з задоволенням зустрічаються, щоб поспілкуватися та провсти весело час. Учні 5 - В класу разом з класним керівником Манзюк О. В. організували прогулянку в "Парку гарного настрою". Учні  8 - Б класу зібралися з класним керівником Балакарєвою О. А. на заході "Моя країна - Україна", під час якого разом виконали колаж, втіливши свої мрії про незалежне майбутнє і процвітання нашої країни.

13:00 28.03.2023

Спортивний калейдоскоп

З метою пропаганди здорового способу життя та використання простих і здорових видів спорту, 27.03.2023 р. в ліцеї пройшли ігри з настільного тенісу для учнів ліцею, під час яких кожен продемонстрував свою майстерність та здобув нові навички гри. 

12:32 28.03.2023

Весняні зустрічі в бібліотеці

27. 03. в бібліотеці ліцею було весело та цікаво. В бібліотеку завітали учні 3 - 4 класів на весняний майстер - клас. Діти з задоволенням відгадували загадки про весну та виготовляли весняні композиції.

12:21 28.03.2023

Навчальні заняття з цивільної безпеки

27.03.2023 р. Громадська організація «Асоціація саперів України» провела інформування для педагогічних працівників та учнів 9-х класів Комунального закладу «Близнюківський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області» про безпечну поведінку при повітряній тривозі, раптовому обстрілі, евакуації, ядерній загрозі, виявленні вибухонебезпечних предметів. Мета зустрічі – підвищити безпеку учасників освітнього процесу під час воєнного конфлікту.

12:14 28.03.2023

Реалізація проєкту ЮНІСЕФ

Мобільна мультидисциплінарна команда соціально-психологічної допомоги особам постраждалим від військових дій за сприяння Міжнародного благодійного Фонду «Українська фундація громадського здоров’я» в рамках співпраці та спільної реалізації проєкту ЮНІСЕФ провели інформаційну роботу з учнями Близнюківського ліцею. Психолог надав консультацію як подолати стрес та зняти нервове напруження. Юрист розповів дітям про кримінальну та адміністративну відповідальність при досягненні повноліття. А також ліцею подарували кейс для спортивного розвитку дітей.

16:13 24.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора