A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Близнюківський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області"

Дата: від до Скинути

"День єднання"

                                                                

11:07 16.02.2022

ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України

   29 та 30 січня у м. Харків відбувся постерний захист та наукова конференція ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2021/2022 н.р. В секції "Психологія" , Лозівський район представляла переможниця І етапу,  учениця 10-А класу Близнюківського ліцею Марченко Вікторія. Дівчина презентувала цікавий та актуальний в наш час дослідницький проєкт, за темою "Психологічний аналіз впливу комп'ютерних ігор на соціальну адаптацію, шкільну тривожність та рівень агресивності підлітків"

08:59 31.01.2022

Про архів

      Ініціативна група учнів 10-их класів відвідали архів Близнюківської селищної ради. В ході вивчення архівних матеріалів було встановлено, що вулиця Пушкіна мала таку назву на момент відзначенння 20 ї річниці Перемоги над нацизмом, але ніде не було зазначено ім'я. Виходячи з розглянутих архівних матеріалів ініціативною групою було вирішено звернутися до селищного голови з проханням внести уточнення у назву вулиці Пушкіна, а саме вулиця Юхима Пушкіна, на честь командира танкістів які звільняли Близнюківщину від нацистів.

15:40 28.01.2022

29 січня -День пам'яті Героїв Крут. 

У Близнюківському ліцей провели тематичні заходи для учнів 1-11х класів це радіо лінійка "Квіти у полі, там де Крути...", це перегляд відеофільму " Бій під Крутами",уроки пам'яті.  Школярі вшанували пам'ять 300 молодих захисників, які поклали голови за волю України хвилиною мовчання.  Минають роки та пам'ять про юнаків, які полягли під Крутами не зникне вовік. Немає права зникнути, адже без неї немає історії, немає народу, немає країни .

11:18 28.01.2022

День пам'яті Голокосту.

27 січня у світі відзначається міжнародний день пам'яті Голокосту. В Близнюківському ліцеї був проведений виховний захід "Голокост: чужого горя не буває" , діти вшанували пам'ять жертв хвилиною мовчання, також переглянули відео "Як Українка в роки Голокосту відважно рятувала дітей...." Українці, як ніхто інший, розуміють біль єврейського народу. Ми зобов'язанні берегти пам'ять про Голокост і не допустити повторення подібного пекла у майбутньому.

11:07 27.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора