A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Близнюківський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області"

Дата: від до Скинути

З нагоди вшанування пам'яті Героїв Крут

З метою вшанування традицій боротьби за незалежність України та військової звитяги захисників рідної землі та з нагоди вшанування пам’яті Героїв Крут 27 січня 2023 року в закладі освіти було проведено ряд виховних і просвітницьких заходів: виховні години, уроки – презентації , уроки пам'яті  тематичні уроки.

19:58 27.01.2023

Книжкова викладка "Пам'ятай про Крути"

29 січня - особлива дата для українського народу. Саме у цей день 1918 року біля станції Крути відбувся героїчний бій, що став одним із символів боротьби українського народу за свою свободу та незалежність. До 105 - ї річниці пам'яті Героїв Крут в бібліотеці розгорнуто виставку "Пам'ятай про Крути!"

19:32 27.01.2023

Урок-реквієм "Гірка пам'ять Голокосту"

Урок-реквієм «Гірка пам'ять Голокосту» відбувся для  з метою вшанування пам’яті загиблих жертв Голокосту в Україні та поглиблення знань учнів щодо Голокосту, що є символом «травматичної» події для всього людства, а також виховання в учнів шанобливого ставлення до представників різних національностей, виховання толерантності та вшанування пам’яті загиблих.

19:09 27.01.2023

Соборна Україна - незламна єдність наша

Напередодні Дня Соборності України учні 9-А класу стали активними учасниками патріотичного заходу "Соборна Україна - незламна єдність наша". Учні ознайомилися з тематичною літературою в медіатеці ліцею, переглянули інформаційно-пізнавальне відео "22 січня. День в історії". У командній грі "Відкриваємо Україну разом" дітей чекало багато цікавих завдань з різних галузей знань, які допомогли ще більше пізнати нашу Батьківщину і відкрити для себе щось нове. За кожну перемогу команди отримували жовто-блакитні сердечка, на яких записували своє бачення майбутнього України і свій внесок у її розбудову. Дуже багато цікавих ідей для квітучого майбутнього нашої держави висвітлено учнями,адже наші українські діти талановиті, креативні, справжні патріоти своєї країни! Своє майбутнє вони бачуть лише у вільній, незалежній, європейській державі. Наприкінці заходу всі присутні створили символічне нерозривне "Коло єднання", щоб відчути дух свободи нашої держави, бо лише разом, коли ми єдині - ми непереможні, сильні!

16:36 21.01.2023

Відзначення Дня Соборності України

Традиційно, в рамках відзначення Дня Соборності України,в Близнюківському ліцеї та у філіях відбулися тематичні виховні заходи: години спілкування, вікторини, виставки малюнків, книжкові викладки тощо.  Мета заходів: виховання в підростаючого покоління глибокої поваги до  та любові до Батьківщини, людської гідності, формування національної свідомості, виховання почуття патріотизму  та відданості. 

12:25 21.01.2023

Усвідомлений вибір професії - запорука життєвого успіху

За планом роботи практичного психолога Близнюківського ліцею Кулешової Т. А. розпочато цикл тренінгових занять діагностично-просвітницького спрямування "Усвідомлений вибір професії – запорука життєвого успіху". Мета роботи: формувати цілісне уявлення про усвідомлений вибір професії, як запоруку життєвого успіху; розвивати самосвідомість, навички самоаналізу й саморозвитку; активізувати побудову своєї життєвої перспективи; професійного майбутнього.

10:50 20.01.2023

"Спільно для вчителів"

На виконання Листа Департаменту науки і освіти Харківської обласної військової адміністрації, 6 січня практичним психологом Близнюківського ліцею Кулешовою Т.А., було проведено онлайн-зустріч з педагогами закладу. Метою заходу було ознайомлення з інструментом реалізації проєкту за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні в рамках ініціативи "Спільно до навчання". У рамках проєкту освітня організація "Навчай для України" розробила чатбот "Спільно для вчителів", який покликаний допомагати освітянам під час різного роду криз у час війни. Інструмент містить корисні посилання з підтримки власного ментального здоров'я, начальні практики роботи з учнями, а також простір для нотатків про психологічний стан школярів.

10:38 20.01.2023

Зимові зустрічі в шкільній бібліотеці

Цікаво та весело пройшли зимові канікули в шкільній бібліотеці. Працювала творча майстерня з виготовлення новорічних символів для учнів 4 та 6 класів. Була проведена новорічна вікторина «Новорічні загадки – відгадки» для учнів 5 класів. Учні 1-4 класів були запрошені на «Казкові історії»

10:31 20.01.2023

Зимові канікули - час відпочинку!

У затишній новорічній залі Близнюківського ліцею під час зимових канікул для учнів ліцею відбулися різноманітні  розважальні заходи: для учнів 7-х класів –  « Кролик миру спішить на допомогу!», учні 8 – 11 класів стали учасниками Новорічних зустрічей. Під час заходів діти змагалися у різноманітних заходах, долали перешкоди, щоб Різдво прийшло в Україну, «малювали» зимову картину з пазлів, відгадували відомих людей України в грі «Хто я?», танцювали разом з Дзідзьо, бажали одне одному безліч хорошого, а наприкінці на всіх чекали солодкі призи. Дуже приємно було бачити радісні обличчя дітей та чути їх веселий сміх не з моніторів ноутбуків,а живий та щирий!  

10:20 20.01.2023

Новорічні свята в ліцеї

З 26.12. по 30.12.2022 в Близнюківському ліцеї та філіях відбулися Новорічні свята з урахуванням безпекової ситуації в умовах воєнного стану та з дотриманням протиепідемічних вимог. Новий рік – це свято, на яке чекають всі, навіть у такі тяжкі часи для нашої країни. До учнів на свято завітав Морозище, чарівна Зірка, символи 2022 та 2023 років. Час пройшов швидко і весело, з піснями, руханками, конкурсами, загадками, новорічними подарунками… Але найяскравішим моментом свята стало прикрашання ялинки власноруч виготовленими іграшками в жовто-блакитному кольорі з побажаннями. А бажання у всіх одне – ПЕРЕМОГА!

10:30 31.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора