A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Близнюківський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області"

Дата: від до Скинути

Міжнародний день волонтера

5 грудня світ відмічає Міжнародний день волонтера. Волонтерство - це отримання нових знань і навичок, відчуття причетності до гарної справи, зміцнення стосунків у родині. Волонтерство допомагає подолати свої страхи, спробувати щось нове і відповісти на ті виклики, з якими у житті людина не стикається. Займатися волонтерством можуть цілі родини, проводячи таким чином більше часу разом. Не буває так, щоб в якийсь момент ти йдеш по вулиці і розумієш, що волонтерство - справа твого життя. Ти просто починаєш потрошку допомагати, а потім щось змінюється у світі навколо і у тобі самому. Тому, якщо Ви ще не волонтерите, просто спробуйте хоча б один раз.  У нашому закладі діють волонтерські акції, отже в рамках Міжнародної акції "16 днів проти насильства" до Міжнародного дня волонтера в Близнюківському ліцеї проведено інформаційні хвилинки та проходить акція " Подаруй добро". Учні закладу зібрали розвиваючі та м'які іграшки, цікаві дитячі книжечки та сьогодні з допомогою спеціалістів психологічної служби передали їх у центр надання соціальних послуг   Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області для дітей які їх потребують. Долучайтеся !!!

15:20 07.12.2021

Акція " Запали свічку"

    В рамках Міжнародної акції "16 днів проти насильства" психологічною службою ліцею проведена акція " Запали свічку", яка приурочена до дня вшанування пам'яті студенток, розстріляних у Монреалі.     Мета акції збільшити розуміння та обізнаність учасників освітнього процесу про всі форми насильства.   Насильство щодо жінок та дівчат - одне з найпоширеніших порушень прав людини у світі. Ґендерно зумовлене насильство спричиняє як безпосередні, так і довгострокові наслідки для фізичного, психічного та сексуального здоров'я жінок та дівчат.  До дня вшанування пам'яті студенток, розстріляних у Монреалі, в ліцеї було проведено інформаційні хвилинки а також учні закладу доєдналися до акції запаливши свічки та вшанували пам'ять студенток, розстріляних 6 грудня 1989 року у Політехнічній школі Монреаля.

11:27 07.12.2021

"Здоров'я без сорому"

       В рамках Міжнародної акції "16 днів проти насильства",2 грудня в Близнюківському ліцеї, соціальним педагогом Харченко І.В. у тісній співпраці з учителем основ здоров'я Линник Н.П., учителем фізичної культури Омеляненко В.М. та пр.психологом Кулешовою Т.А., було організовано онлайн-зустрічі на платформі ZOOM, для учнів 8-х,9-х,10-х класів з лекторами проекту "Здоров'я без сорому від ГО" Дівчата".  Під час зустрічі обговорювалися теми статевого дозрівання, дискримінації за ґендерною ознакою, особиста гігієна підлітків, профілактика COVID 19.  Учні мали змогу поспілкуватися з лектором, задати запитання і отримати на них відповіді, а ще ГО " Дівчата", дарує подарунок кожному учаснику лекції- це буклет " Здоров'я без сорому" та набір для особистої гігієни. Насичено ,корисно та цікаво відбулися зустрічі з фахівцями... хоч і онлайн

08:21 03.12.2021

ВІЛ/СНІД. Зрозумій! Допоможи! Підтримай!

   В рамках акції "16 днів проти насильства", до Всесвітнього Дня Боротьби зі СНІДом психологічною службою закладу проведено тренінгові заняття з учнями 8-х класів.

16:26 01.12.2021

«16 днів проти насильства»

В рамках кампанії «16 днів проти насильства» заплановано та проходить велика кількість заходів та акцій, направлених на привернення уваги та об‘єднання зусиль для попередження та протидії домашньому насильству в Україні.

14:29 29.11.2021

"Щасливе дитинство - дитинство без жорстокості "

     В рамках  Міжнародної акції "16днів проти насильства" практичний психолог та соціальний педагог ліцею,на базі Квітневої філії , проводили просвітницько-інформаційні заходи щодо профілактики насильства "Щасливе дитинство - дитинство без жорстокості,  " Знання прав не звільняє від обов'язків". Таким чином, проведені заходи, спонукали учнів до аналізу власних дій, вчинків, переосмислення цінностей.

08:24 29.11.2021

"День пам'яті Голодомору"

  У Близнюківському ліцеї відбулася лінійка-реквієм присвячена "Дню пам'яті Голодомору".

11:06 26.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора