A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Близнюківський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області"

Дата: від до Скинути

Урочиста радіо лінійка приурочені до Дня Соборності України

21 січня  урочиста радіо лінійка приурочені до Дня Соборності України. Учні  своїми класними колективами створили нерозривний,  символічний ланцюг єдності, щоб відчути дух дружби, свободи і гордості за свою державу Протягом дня на хвилях шкільного радіо лунали пісні та вірші нашої Соборної України. Проведено виховний захід «Моя Україна суверенна держава», інтелектуальна гра « Гра патріотів» А щоб підкреслити  значення  свята, одягнулися  у вишивані сорочки.  У вестибюлі ліцею  учні  створили символічний ланцюг єднання, тримаючи в руках карту єдиної України.

13:28 21.01.2022

День Соборності України у Лукашівській філії

У Лукашівській філії пройшло свято, присвячене Дню Соборності України. Учні філії із зацікавленістю слухали інформацію про підписання Акту Злуки.   Діти та вчителі приймали активну участь у святкуванні. Свято пройшло  цікаво і  пізнавально.

11:57 21.01.2022

Новорічні свята в Близнюківському ліцеї

           Веселі новорічні пісні , запальні руханки навколо зимової красуні ялинки, цікаві конкурси та розваги -все це чекало на учнів Близнюківського ліцею на Новорічні свята. Дід Мороз зі Снігуронькою запалили "веселий салют" та залюбки подивилися на художні номери: пісні, танці, вірші, підготовлені ліцеїстами. Святково по-сучасному прикрашений зал з веселою фотозоною створювали дійсно піднесений та урочистий настрій. Наприкінці дійства всі з задоволенням отримали солодкі подарунки та сфотографувалися з Дідом Морозом та Снігуронькою біля новорічної ялинки

09:15 31.12.2021

Перший етап МАН

Сьогодні , 17.12.2021,  завершився I етап Всеукраїнського конкурсу-захисту учнівських науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН, учасницями якого цього року із  усієї Близнюківської громади стали лише дві учениці Близнюківського ліцею – Ромащенко Уляна та Марченко Вікторія.

15:29 17.12.2021

День Святого Миколая

      День Святого Миколая -  найочікуваніше свято для дітлахів. Адже саме це свято  розпочинає низку веселих новорічних та різдвяних свят, які принесуть багато приємних сюрпризів і подарунків.

08:50 17.12.2021

Перевірка активом бібліотеки стану підручників!

    Важливу роль у житті бібліотеки відіграє актив, що складається із читачів, які частіше від інших відвідують бібліотеку, цікавляться не тільки книгами, а й справами бібліотекаря, завжди готові прийти на допомогу. Тому на початку кожного навчального року в нашій бібліотеці формується бібліотечний актив, розробляється план роботи з активом.

13:45 16.12.2021

Усесвітній День Гідності

      Усесвітній День Гідності став традиційним для України,і вже важко навіть уявити період з 21 листопада по 10 грудня без трепетних для кожної людини подій. Ось і наш Близнюківський ліцей вже п’ятий рік поспіль активно, і знову ж таки, з новими ідеями, в цей період проводить ряд заходів для учнів . В цьому році у фойє ліцею була розташована композиція «Україна- День Гідності та Свободи». У цей день учні початкової школи переглядали та активно обговорювали відеоматеріали  «Історії,що надихають»,розповідали про свої добрі вчинки.Наприкінці  діти об’єднались у проекті «Я-крапля в океані»,який виник як ще один символ Революції Гідності. Кожен  з учасників створив свою краплю,а всі разом  об’єдналися у величезний    "океан змін". З учнями старшої школи були проведені онлайн заходи:перегляд короткометражного фільму «Революція Гідності та Свободи»,бесіда «Головне досягнення Революції Гідності-це поява нового покоління вільних людей». Всім дуже сподобалася доброта та любов,яку випромінювали композиції родинних фото у класах початкової школи,які були створені у рамках проведення акції «Родинне тепло». Згадали про дітей,яким не вистачає такого родинного тепла або підтримки та подарували їм від щирого серця іграшки. 25 листопада  вшанували пам'ять жертв Голодомору:провели радіолінійку " Ці страшні роки в пам’яті назавжди…",в шкільній медіатеці оформили викладку « Голодомор 1932-1933 років-злочин проти людства" . В суботу всі учні та працівники ліцею взяли участь у всеукраїнській акції « Запали свічу пам’яті»  Благодійні справи,проведені в нашому ліцеї у Всесвітній День Добра або Щедрий Вівторок не залишили байдужими нікого!Взявши участь в акції «Допоможи безпритульним тваринам»,ліцеїсти зібрали корма для пухнастих «безхатченків»,створили фотовиставку «Мій домашній улюбленець».Увечері  30 листопада  для старшокласників відбувся благодійний вечір ліричної поезії та музики,на якому були зібрані кошти на одужання учню Новонадеждинського ліцею Назару Цуркану. День Збройних сил України ліцейна громада відзначила  проведенням святкової лінійки,розважально-конкурсною програмою «Де логіка?» серед учнів 7-х класів та спортивними змаганнями між учнями 10-11-х класів «Зростаймо мужніми!». В Міжнародний день прав людини для ліцеїстів 5-х класів організовано захід «Я знаю свої права»,з учнями середньої школи  провели вікторину  "Права свої знай,та обов’язки не забувай! " . Метою цих заходів було навчити дітей користуватися своїми правами в різних ситуаціях та виховувати почуття відповідальності за свої вчинки. Участь наших дітей у таких заходах дає нам впевненість у завтрашньому дні, надію на мирне майбутнє нашої держави,виховує з маленьких хлопчиків та дівчаток справжніх,впевнених і сміливих людей,гідних носити  горде звання патріотів нашої  рідної  України.

15:16 10.12.2021

"Права свої знай та обов'язки не забувай!"  

          10 грудня в світі святкують Міжнародний день прав людини. У цей день зазвичай згадують про механізми досягнення безпеки в суспільстві й зусиллях співтовариства щодо виховання підростаючих поколінь у дусі дотримання прав людини. З нагоди цієї події та у рамках Міжнародної акції "16 днів проти насильства" спеціалістами психологічної служби було проведено тематичну вікторину          " Знай дитино свої права", з переглядом тематичних відеороликів для учнів середніх класів. Під час гри учні пригадали права, які мають громадяни України, та права які мають діти у нашій державі згідно Конвенції ООН про права дитини, котра з 1991 року є частиною національного законодавства України.  Захід проведено з метою формування людської гідності, свободи особистості, міжособистісних стосунків у дусі толерантності, дружби, миролюбивості і доброти !!!

13:54 10.12.2021

 Тиждень "Історії та правознавства" у Лукашівській філії

         Тиждень історії та правознавства пройшов цікаво та емоційно. Було організовано тематичну виставку до Міжнародного дня прав людини, проведего тренінг "Стоп булінг" у 5-9 класах,  вікторина  "  Мої права та обов'язки"(5-9 класи), квест "Історичні джерела". Діти із задоволенням приймали активну у проведенні тематичних заходів

13:43 10.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора