A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Близнюківський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області"

Дата: від до Скинути

Подорож до Країни Мистецтва

24.03.2023 р. в рамках Тижня мистецтва в Близнюківському ліцеї для учнів 3-х класів відбувся мистецько-розважальних захід «Подорож до Країни Мистецтва». Під час веселої мандрівки по Країні Мистецтва діти «побували» на священній горі Парнас, де познайомилися з музами – покровительками різних видів мистецтва. На кожній зупинці на учнів чекали цікаві конкурси, розваги: вистака малюнків, виконання музичних руханок, декламування віршів, складання картин з пазлів… Родзинкою заходу була подорож на каделаці з Дзідзьо та танці з Венздей.

16:03 24.03.2023

Всесвітній тиждень грошей - 2023

     В рамках Всесвітнього тижня грошей в Близнюківському ліцеї та філіях відбулися виховні години з фінансової грамотності.   

15:25 24.03.2023

Всеукраїнський урок з профорієнтації

15 березня 2023 року учні Близнюківського ліцею та філій долучилися до перегляду Всеукраїнського уроку з профорієнтації за участю провідних українських роботодавців та кар'єрних радників в прямому етері Єдиного Телевізійного Марафону.

15:39 15.03.2023

Шевченківські дні

У Близнюківському ліцеї та філіях  відзначили 209 річницю з Дня народження Т. Г. Шевченка. Учні 7 та 10 класів поклали квіти до пам’ятника. Діти читали поезії Великого Кобзаря.

11:05 10.03.2023

26 лютого 2014 року - День кримського спротиву російькій окупації

День кримського спротиву російській окупації — пам'ятна дата на річницю проведення 26 лютого у 2014 році мітингу кримських татар та українських актвістів у Сімферополі на підтримку територіальної цілісності України. Наступного дня, о 5-й ранку до урядових будівель АРК увійшли регулярні військові формування РФ. З метою формування у здобувачів світи емоційно-ціннісних пріоритетів особистості, визначення її національної самоідентифікації, ставлення до Батьківщини, держави та нації до Дня кримського спротиву російській окупації в Близнюківському ліцеї та філіях були проведені виховні години, інформаційні хвилинки, перегляд і обговорення документальних фільмів, тематичні викладки «Крим – це Україна!» тощо.

12:20 26.02.2023

РІК НЕЗЛАМНОСТІ

24 лютого 2023 року минає рік від початку повномасштабного зройного вторгнення російської федерації на територію  Україну.  У ці дні українці об'єднуються щоб знову показати свою волю, незламність, віру в Перемогу! Цього дня педагоги та здобувачі освіти ліцею та філій не залишились осторонь. "Вистояли - переможемо!" - під таким гаслом сьогодні в закладі пройшли різноманітні активності, до яких долучилися всі учні. Діти  вшанували пам'ять героїв, що загинули за Україну, висловлювали подяку ЗСУ, волонтерам, згадували історичні події, які передували повномасштабному вторгненню, обговорювали і усвідомлювали головні наративи війни...Після перегляду відео "365 днів НЕСКОРЕНОСТІ", учні висловлювввли своє ставлення до подій, ділилися своїм досвідом та історіїями з життя.

16:53 24.02.2023

21 лютого - Міжнародний день рідної мови

Мова – це історія народу, його світогляд, інтелектуальний та духовний результат кількатисячолітньої еволюції кожного етносу. Без своєї мови, своєї самобутньої культури немає народу. Мова – найважливіший засіб спілкування людей і пізнання світу, передачі досвіду з покоління в покоління. Саме під такими гаслами в Близнюківському ліцеї та філіях пройшли тематичні заходи: урок-гра для учнів 7-х класів "Мовознавчий калейдоскоп", години спілкування "Українська - мова вільних людей", квіз "Мова моя калинова", книжкова викладка онлайн "Мова - це важливо!", дайджест новин до Дня рідної мови онлайн в групі Творча скарбничка ліцею в Telegram тощо.

13:46 21.02.2023

День Героїв Небесної Сотні: десять років кривавої дати

20 лютого 2023 року - День Героїв Небесної Сотні, криваві події десятирічної давнини. У рамках вшанування вічної світлої пам'яті жертв страшних подій лютого 2014 року в Україні, патріотичного виховання молоді в Близнюківському ліцеї та філіях відбулися тематичні заходи: години спілкування, хвилинки поезії, інформативні хвилинки ,тематичні книжкові викладки ,перегляд документальних відеоматеріалів тощо. У знак скорботи хвилиною мовчання учні закладу вшанували пам'ять Геоїв Небесної Сотні під звуки мелодії "Пливе кача". Учні 10-х класів ліцею  долучились до Всесвітньої "тихої" акції "Ангели пам'яті" та поклали квіти Героям-землякам, які загинули за Україну.

13:26 20.02.2023

16 лютого - ДЕНЬ ЄДНАННЯ

Сьогодні, 16 лютого Україна відзначає день єднання. З нагоди знаменного для України свята, в рамках тижня національно-патріотичного виховання, в Близнюківському ліцеї та філіях відбулися тематичні патріотичні заходи під гаслом «Діти єднають Україну!».

14:27 16.02.2023

День безпеки в Інтернеті

7 лютого 2023 року у світі відзначається День безпечного Інтернету під гаслом "Разом для найкращого інтернету". В Близнюківському ліцеї та філіях пройшли виховні години, тематичні уроки, інформаційні заходи. Здобувачі освіти повторили "Правила безпечного інтернету", переглянули відеоматеріали та презентації на тему "Реальні небезпеки реального миру".  У групі  Телеграм-каналу "Творча  скарбничка ліцею" діти переглянули відео "У тенетах Інтернету разом з Внздей".

14:17 07.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора