A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Близнюківський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області"

Дата: від до Скинути

Мінна безпека. Відеоматеріали

На виконання листа Департаменту цивільного захисту Харківської  обласної  військової адміністрації від 09.05.2023 № 02-01-05/1184 щодо виконання доручення Першого віце-прем’єр-міністра України – Міністра економіки України від 05.04.2023 № 8953/1/1-23 (до п.7 протоколу засідання Національного органу з питань протимінної діяльності від 20.03.2023), міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій  України підготувало відеоматеріали з інформування населення про ризики, пов’язані з вибухонебезпечними предметами для розповсюдження з використанням наявних засобів,  цифрових носіях аудіовізуальної інформації.

13:20 12.05.2023

День пам'яті та примирення

Сьогодні 8 травня 2023 року учні Близнюківсьуого ліцею та філій вшанували пам'ять усіх жертв Другої світової війни, пам'ять предків заїхній внесок у перемогу над нацизмом. В закладі пройшли тематичні години пам'яті, виставки малюнків, інформаційні хвилинки, бібліотечні викладки. Учні 10-х класів ліцею поклали квіти до пам'ятника невідомого солдата.

13:21 08.05.2023

Грантова підтримка від SEO.UA

Компанія "SEO.UA" - один з лідерів з seo просування сайтів оголошує про початок конкурсу для учнів та студентів українських навчальних закладів. Цей конкурс має назву: “Ми самі творимо своє майбутнє”. Переможець конкурсу отримає стипендію у розмірі 20000 гривень!  Наша мета: допомогти розвитку суспільно активної молоді, яка поєднуватиме в собі високу професійну компетентність, культурну ерудицію, духовність, моральність і особисту відповідальність. Вже завтра майбутнє опиниться в руках молодих людей, тому ми прагнемо допомогти їм у визначенні вектору свого розвитку, щоб наша країна мала світле майбутнє. 

12:59 08.05.2023

37 річниця Чорнобильської трагедії

26 квітня здобувачі освіти Близнюківського ліцею вшанували пам’ять героїв Чорнобильської трагедії, яка стала однією з найстрашніших катастроф за всю історію ядерної енергетики. З нагоди 37 річниці учні поклали квіти до пам’ятного знаку, читали вірші та вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи хвилиною мовчання. В ліцеї та філіях пройшли виховні години, бесіди, інформаційні хвилинки, на яких висвітлювалися події тих страшних подій.

14:37 26.04.2023

Профорієнтаційна робота

Лозівський центр професійної освіти запрошує випускників ліцею стати учасниками "Дня гостинності".В рамках "Дня гостинності" на вас чекають: Вступне слово директора Центру Ірини ГОНТАРЕНКО; Віртуальна екскурсія по Центру;Правила прийому та вступу до Центру_2023; Запитання-відповіді. Детальну інформацію та посилання переглянути тут

19:52 16.04.2023

6 квітня - Міжнародний день спорту на благо розвитку та миру!

Сьогодні учні 7 – х класів Близнюківського ліцею  долучилися до відзначення свята з нагоди Міжнародного дня спорту на благо розвитку та миру. Однією з головних тем цього заходу є  боротьба з мовою ненависті та агресії. Атрибутом заходу традиційно  стала «Біла картка»#Whitecard, яка також отримала назву «Карта чесної гри».    То ж учні приєдналися  до акції з підняттям «Білої картки», що винагороджує позитивну поведінку на полі,  стверджує: Дружбу, Повагу, Досконалість, Солідарність! 

15:21 07.04.2023

Радіодиктант «Спільно до безпеки»

У вівторок, 4 квітня 2023 року, у Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки, учні 5 – 9 класів Близнюківського ліцею та філій доєдналися до написання радіодиктанту з безпечної поведінки з мінами та нерозірваними боєприпасами. Диктант звучав голосом Пса Патрона із популярного мультфільму,  який озвучив актор Михайло Карпань.

12:54 05.04.2023

Військово-професійна профорієнтаційна робота

4 квітня 2023 року учні 11-х класів Близнюківського ліцею стали учасниками онлайн відео-конференції щодо військово-професійної орієнтації шкільної молоді за участю представників навчальних закладів Міністерства Оборони України.

12:48 05.04.2023

Канікули: профорієнтаційна робота

         В період весняних канікул у Близнюківському ліцеї відбулися просвітницько-діагностичні тренінгові заняття практичного психолога Кулєшової Т. А. з учнями старшої школи та їх класними керівниками з метою підвищити якість допрофільної підготовки учнів; актуалізувати знання підлітків про професії; створити умови для прояву творчого й інтелектуального потенціалу учнів; розширити знання учнів про світ професій " Як зробити успішний професійний вибір". Повномасштабне вторгнення росії на територію нашої країни призвело до найвідчутніших негативних наслідків в усіх сферах життєдіяльності людей, зокрема й на ринок праці.  До учнів була донесена інформація щодо попиту професій на даний час, а також, які професії будуть актуальними в найближчому майбутньому в Україні. Більшість професій потребуватимуть концептуально нових навичок у зв'язку зі зміною приоритетів у суспільстві в цілому. Також під час тренінгового заняття "Підготовка до НМТ. Практичні рекомендації" учням 11 класів надано рекомендації з питань формування у школярів позитивного ставлення до іспитів, навички саморегуляції в напружених ситуаціях, розвиток вміння організувати самоосвітню діяльність у період підготовки до іспитів та особисті риси, необхідні для підготовки до Національного мультипредметного тесту.

18:12 31.03.2023

Діти - наше майбутнє!

Протягом весняних канікул соціальним педагогом Близнюківського ліцею Харченко І. В. були організовані зустрічі з елементами тренінгу з учнями 3 – Б, 6 – Б та 7-х класів з метою підтримки учасників освітнього процесу та зняття психоемоційного напруження під час воєнного стану. Подорожували до країни «Справжніх друзів» з учнями 3-Б класу, до речі, в цьому тренінговому занятті участь брали і батьки. Тепла атмосфера, щирі посмішки… Подорож вдала. Учні 6–Б класу – відкриті, активні, під час зустрічі відкривали свої серця «Добру». З учнями 7-х класів обговорили тему «Вирішуємо конфлікти. Будуємо мир навколо себе». Які ж гарні та щирі наші діти!!! Компліменти один одному, дитячий гомін, слова підтримки та тепло дитячих душ, це те, що по справжньому зігріває!!! Діти – це наше майбутнє!!!

18:09 31.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора