A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Близнюківський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області"

Дата: від до Скинути

Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок

     25 листопада за ініціативи ООН відзначається Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок. У Близнюках цього дня відбулась акція "16 днів проти насильства". До акції долучилися й учні ліцею, з якої винесли постулат: найвищою цінність держави є людина, її життя, здоров'я, честь і гідність, недоторканість та безпека.

10:45 25.11.2021

«16 днів проти насильства»

   З метою привернення уваги учасників освітнього процесу до проблеми насильства у суспільстві та попередження негативних явищ, що можуть призвести до насилля або спровокувати його вчинення, щорічно у Близнюківському ліцеї проводяться різноманітні заходи у рамках акції «16 днів проти насильства».

15:09 24.11.2021

"Вільні творять майбутнє."

     Сьогодні в Близнюківському ліцей відбувся захід приурочений Дню Гідності та Свободи. Розмірковуючи над питанням  цінності кожної людини, діти дізнавалися  більше про гідність, яка виявляється в шанобливому ставленні до себе та інших людей. Розглядалися приклади гідної та не гідної поведінки, захоплювались мужністю людей України, які захищали власну гідність під час революції. На заході діти обговорювали різні ситуації із життя, переглядали мультиплікаційні фільми про добро та благодійність, створювали хмаринку слів гідності, розповідали про свої гідні вчинки. На закінчення дійства учні дізналися про проект "Я крапля в океані" та створили свої краплинки де написали на них свої мрії та побажання потім об'єднавши їх у спільний океан змін.  Ми віримо що кожен учень виросте справжнім громадянином та патріотом, із честю зможе сказати: "Я маю гідність!"

14:00 19.11.2021

Міжнародний день толерантності

    У рамках відзначення Міжнародного дня толерантності та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей в Близнюківському ліцеї з 15 по19 листопада проходить Тиждень толерантності. Впродовж тижня робота психологічної служби, педагога організатора та класних керівників була спрямована на формування в учнів поваги до інших людей, їхніх думок. Так для учнів початкової школи були проведені уроки-подорожі "Країна толерантності", створення долоньок доброти, квіток толерантності, емблем толерантності, кошика добрих справ, малюнків та колажів. Не обійшли стороною заходи й учнів середніх та старших класів. Вони прийняли участь у вікторині "Толерантність - це", годинах спілкування "Толерантність та щирість" на платформі ZOOM. Тиждень толерантності проходить активно, весело, творчо та толерантно!

10:10 19.11.2021

Радіо диктант до Дня писемності та мови

9 листопада 2021 року учні Близнюківського ліцею та його філій (Садовської, Лукашівської, Острівщинської, Бурбулатівськоі та Квітневої) долучилися до радіодиктанту національної єдності 2021 до Дня пписемності та мови.

11:18 10.11.2021

Термін проведення осінніх канікул продовжено до 31 жовтня 2021 року

     Відповідно до Постанови Головного державного санітарного лікаря України "Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину в зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби" від 26.08.2021 №9, річного навчального плану ліцею на 2021/2022 навчальний рік, рішення педагогічної ради від 23.10.2021 №3, Тимчасового порядку організації освітнього процесу у 2021/2022 навчальному році, з метою запобігання спалахів коронавірусної хвороби термін проведення осінніх канікул продовжено до 31.10.2021.

09:00 23.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора